Ako se kandidat prijavio za neku od aktualno otvorenih pozicija, a za koje zadovoljava uvjete, kandidat će dobiti besplatan pregled CV-a i savjetovanje oko izlaska na intervju i savjetovanje u vezi sakupljanja dokumentacije,a kod zapošljavanja u inozemstvu dobit će informacije u vezi preseljenja i općenito života u stranoj zemlji.

Prije samog izlaska na intervju sa poslodavcem, kandidat će proći i testiranje znanja stranog jezika i pred-intervju. Kandidati koji ne zadovoljavaju uvjete za trenutno otvorene pozicije postoji mogućnost besplatnog unosa u bazu. Takvi kandidati kontaktiraju se u momentu kada se otvore pozicije sukladne njihovim kvalifikacijama.

Ohrabrujemo kandidate da nas i sami kontaktiraju, ako vide oglašenu neku poziciju za koju bi se željeli natjecati. Po potrebi kandidat može naručiti i izborne usluge kao npr. ishođenje vize i radne dozvole, povrat poreza, prijevod dokumenata i ovjeru od sudskog tumača, pisanje i uređivanje životopisa…itd.
Obrazac


Upload životopisa
Maksimalna veličina dokumenta je 1 MB. Dopušteni formati (ekstenzije): PDF, DOC, DOCX

Suglasan sam da se moji osobni podaci koriste za obradu mog upita te da se s njima postupa u skladu sa propisima o zaštiti osobnih podataka. Slažem se s tim da će se ti isti podaci elektronski spremiti u obliku podataka ili informacija. Upoznat sam sa činjenicom da ovu suglasnost mogu povući u bilo kojem trenutku izričitim zahtjevom pisanim putem. Nastavkom pristajem na to da me predstavnici Concessum-a kontaktiraju putem e-pošte ili telefona (uključujući automatske sustave biranja) na naznačenu adresu e-pošte ili telefonski broj u marketinške svrhe.