• /
   Prema potrebi za radnika i/ili poslodavca organiziramo edukaciju i obuku.
   Edukacija može uključivati pripreme za polaganje međunarodno priznatih certifikata iz znanja jezika i općenito iz struke, kao i dodatnu obuku potrebnu za uspješno izvršavanje radnih zadataka.

   ORGANIZIRANJE TEČAJEVA STRANIH JEZIKA

   U suradnji s provjerenim školama stranih jezika organiziramo tečajeve osmišljene prema potrebama za odlazak na rad u inozemstvo, kao i za imigracijske svrhe.

   ŠTO JE IELTS TEST?

   IELTS (International English Language Testing System) je jedan od vodećih testova u svijetu koji se koriste za evaluaciju znanja engleskog jezika. IELTS je standardizirani test, kreira ga Sveučilište Cambridge te pokazuje razinu poznavanja i razumijevanja engleskog jezika. IELTS testira sve razine znanja engleskog jezika čime možete koristiti stečeno znanje za potrebe rada u inozemstvu ili studiranja. Položeni IELTS test je uvjet za imigraciju u Australiju, Novi Zeland i Kanadu a rezultate IELTS testa priznaju poslodavci, imigracijske službe, strukovna tijela diljem svijeta te sveučilišta. Concessum Vam nudi tečajeve koji će vam pružiti sve potrebne informacije i materijale te Vas na najbolji mogući način pripremiti za uspješno polaganje testa. Postoje dvije vrste IELTS testa: IELTS General Training – koristi se u svrhe zapošljavanja i emigracije te IELTS Academic – koristi se u svrhe studiranja i priključivanja profesionalnim organizacijama. Test se sastoji od četiri dijela: slušanje, (Listening), čitanje (Reading), pisanje (Writing), govor (Speaking). Sam IELTS test provodi isključivo British Council i test se polaže u njihovom administracijskom centru ielts.britishcouncil.org/croatia. Detaljnije informacije o IELTS testu možete pronaći na službenoj internetskoj stranici www.britishcouncil.hr/hr/exams/ielts.

   VRSTE TEČAJEVA

   Nastava je organizirana za grupe i pojedince, a provodi se kao standardni, intenzivni, vikend i individualni tečaj.